Over ons

Al meer dan 100 jaar is Autobedrijf Tinselboer een begrip in Borne. In die jaren zijn wij uitgegroeid van een fietsenzaak tot een modern autobedrijf met een vaste klantenkring. Wij zijn een laagdrempelig bedrijf en hebben een prima relatie met onze klanten. Aandacht voor de klant, betrouwbaarheid en kwaliteit tegen een scherpe prijs zijn dan ook zaken die bij ons hoog in het vaandel staan.

Het team van Autobedrijf Tinselboer
Ons team bestaat uit een hardwerkende groep mensen die al langere tijd voor ons bedrijf werkzaam zijn. Hierdoor kennen wij onze klanten en kennen zij ons. Dat geeft een goed gevoel en is de basis van ons autobedrijf. Als klant bent u dan ook geen nummer maar echt een klant.

Het team van Autobedrijf Tinselboer in Borne

Het enthousiaste team van Autobedrijf Tinselboer

Historie
In 1918 begon Herman Jansen met een fietsenzaak, wat al snel werd uitgebreid met de handel in bromfietsen. Na de Tweede Wereldoorlog trouwde zijn dochter Dien met Antoon Tinselboer, die in 1964 startte met de verkoop van auto’s. Langzaamaan maakte de fietsverkoop dan ook plaats voor de auto reparatie. Zo werd Autobedrijf Tinselboer in de jaren die volgden subdealer van de automerken Simca en Talbot.

Begin 1999 besloot Clemens Tinselboer (de zoon van Antoon) om de garage te verplaatsen van de Marktstraat 18 naar de Bekenhorst 37. Daar floreert de garage tot op de dag van vandaag uitstekend. Tegenwoordig is Autobedrijf Tinselboer een merkonafhankelijk bedrijf wat wordt gerund door de zoons van Clemens, Hugo en Bert. Daarmee is de vierde generatie Tinselboer officieel aan het roer van het bedrijf komen te staan.

Historie Garage Tinselboer

Twee generaties van de familie Tinselboer